Pizzeria

Ciummo

13.00

Salsa di pomodorino del piennolo arrosto ,salsiccia ''Nero di Muccio'', caciocavallo fuso, tartare di peperoncini verdi di fiume, basilico , olio evo "Ravece" nostra produzione.

rabbit tuna in CBT , misticanza , semidry cherry tomatoes , primo sale, evo oil our 'Ravece' selection

Octopus ragout, octopus 'Moscardino', mussel mayonnaise, parsley powder, our selection 'Ravece' evo oil.

Focaccia proteica, misticanza ,maionese al cappero (nostra produzione), salmone affumicato (nostra produzione), olio evo selezione "ravece".

Provola di fior di latte di vacca podolica , ricotta di pecora bagnolese, Neapolitan ciccioli, black pepper, basil, our selection 'ravece' evo oil.

Pomodorino del piennolo DOP tomato in sauce, bufala campana, basil, monocultivar evo oil of our selection 'Ravece', provolone del monaco DOP.

Fior di latte, carbocrema CBT, heavy pork cheek, monocultivar evo oil of our selection 'Ravece'.

Ancient tomato from Naples pres. 'Slow Food' fior di latte podolica cow, evo monocultivar oil our selection 'Ravece', basil.

Organic 100% Italian peeled tomatoes, buffalo mozzarella from Campania, monocultivar evo oil of our selection 'Ravece', basil.

Pan brioche with pulled capocollo CBT, red cabbage in sweet and sour CBT, red onion in raspberry CBT.

en_GB
A Family of Winemakers

Imagine an old cellar in the heart of Naples, where the walls tell stories of generations past and the scents of culinary craftsmanship envelop the air ...more