Pizzeria

Pan brioche with pulled capocollo CBT, red cabbage in sweet and sour CBT, red onion in raspberry CBT.

Marenna

13.00€

Toasted barley-flavoured sourdough focaccia, melted Irpino caciocavallo cheese, mortadella 100% black pig breed 'fattoria muccio'.

Ricotta di bufala campana, provola di fior di latte vacca podolica, Neapolitan ciccioli, black pepper, pecorino romano DOP, monocultivar evo oil of our selection 'Ravece'.

Campania buffalo ricotta cheese, Provola di fior di latte vacca podolica cheese, Napoli salami, black pepper, monocultivar evo oil of our selection 'Ravece', Pecorino Romano DOP, Organic peeled tomato 100% Italian .

Tronchetto

9.00€

Fior di latte cow's milk Culatta king 'Rebello', rocket, parmesan cheese PDO 30 months, evo oil monocultivar our selection 'Ravece'.

Provola di fior di latte vacca podolica cheese, raw Scarola riccia, pecorino cheese, olives
taggiasche, anchovies from the Mediterranean, monocultivar 'Ravece' evo oil.

Cacio e pepe CBT cheese and pepper sauce, fior di latte di vacca podolica, baccalà mantecato CBT, Pantelleria capers powder (pres. slow food) CBT with marsala, our selection 'Ravece' evo oil.

Baccaré

13.00€

Rocket & pine nut cream, grilled Icelandic cod, fior di latte podolica cow, parmesan cheese PDO 24 month flakes, monocultivar evo oil our selection 'Ravece'.

Provola di fior di latte vacca podolica, purè di patate Cbt al grasso di pancetta affumicata ,porchetta di maiale beneventano (nostra produzione),funghi shitake alla salsa di soia , erba cipollina ,Olio Evo Ravece nostra selezione.

Marinara

6.00€

Organic peeled 100% Italian tomato, wild oregano from Cilento, garlic, olive oil, basil.

en_GB
A Family of Winemakers

Imagine an old cellar in the heart of Naples, where the walls tell stories of generations past and the scents of culinary craftsmanship envelop the air ...more